Schedule

First we would like to thank our sponsors who helped us pay for the rooms rental:

Amphithéâtre Z
Fotango room
Amphithéâtre Paul Painlevé
O'Reilly room
Amphithéâtre Y
ActiveState room
Fotango O'Reilly ActiveState

Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Tuesday | Wednesday | Thursday | Friday

Wednesday, 23 July 2003

Time Fotango O'Reilly ActiveState
09:00 ‎Opening speech‎ (15 min)
09:15 Stas Bekman (‎stas‎) - ‎mod_perl 2.0 by Example‎ (75 min, ) [mod_Perl] Mark Jason Dominus - ‎Programing with iterators and generators‎ (75 min, ) [Methodology] Nicholas Clark - ‎When perl is not quite fast enough‎ (75 min, ) [Methodology]
10:30 ‎Coffee break‎ (30 min)
11:00 Stas Bekman (‎stas‎) - ‎mod_perl 2.0 by Example (2)‎ (105 min, ) [mod_Perl] Mark Jason Dominus - ‎Programing with iterators and generators (2)‎ (105 min, ) [Methodology] Nicholas Clark - ‎When perl is not quite fast enough (2)‎ (105 min, ) [Methodology]
12:45 ‎Lunch‎ (90 min)
14:15 Thomas Klausner (‎domm‎) - ‎Web Application Development using mod_perl and CPAN‎ (90 min, ) [mod_Perl] Mark Jason Dominus - ‎Tricks of the wizard‎ (90 min, ) [Methodology] Dave Cross (‎davorg‎) - ‎Tieing and Overloading Objects in Perl‎ (90 min, ) [Methodology]
15:45 ‎Coffee break‎ (30 min)
16:15 Thomas Klausner (‎domm‎) - ‎Web Application Development using mod_perl and CPAN (2)‎ (90 min, ) [mod_Perl] Mark Jason Dominus - ‎Tricks of the wizard (2)‎ (30 min, ) [Methodology] Dave Cross (‎davorg‎) - ‎Tieing and Overloading Objects in Perl (2)‎ (30 min, ) [Methodology]
16:45 Mark Jason Dominus - ‎Twelve Views‎ (60 min, ) [War]
16:50 Léon Brocard (‎acme‎) - ‎London.pm improvisation‎ (55 min, ) [Special]
17:45
20:00 ‎BOFs, pub crawls and other activities‎ (180 min)
23:00

Template talk/schedule last modified at 01:59:25 03-Apr-2007
All content copyright © 2003 Yet Another Society, Inc.
for any question about this site or YAPC::EU 2003, mail to <yapc-help@mongueurs.net>.
XHTML and CSS validation.