Schedule

First we would like to thank our sponsors who helped us pay for the rooms rental:

Amphithéâtre Z
Fotango room
Amphithéâtre Paul Painlevé
O'Reilly room
Amphithéâtre Y
ActiveState room
Fotango O'Reilly ActiveState

Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Tuesday | Wednesday | Thursday | Friday

Friday, 25 July 2003

Time Fotango O'Reilly ActiveState
09:00 Jouke Visser (‎jouke‎) - ‎Developing and distributing Perl applications for Microsoft platforms‎ (90 min, ) [GUI] Leopold Toetsch - ‎Parrot Overview‎ (20 min, ) [Parrot] Ronan Oger - ‎SVG-based GUIs‎ (90 min, ) [Audio]
09:20
09:25 Leopold Toetsch - ‎Of Ops and Mops - or how the code gets executed‎ (20 min, ) [Parrot]
09:45
09:50 Léon Brocard (‎acme‎) - ‎Little Languages in Parrot‎ (40 min, ) [Parrot]
10:30 ‎Coffee break‎ (30 min)
11:00 Yevgeny Menaker - ‎authoring .NET applications and components using Perl.‎ (40 min, ) [Third] Marty Pauley (‎maokt‎) - ‎Perl6 ideas stolen from Japanese‎ (40 min, ) [Parrot] Ronan Oger - ‎SVG-based GUIs (2)‎ (20 min, ) [Audio]
11:20
11:25 Itzik Lerner - ‎Evolution of a (quick) Solution‎ (40 min, ) [War]
11:40
11:45 Peter Sergeant (‎pete‎) - ‎Handwriting recognition in Perl‎ (10 min, ) [War] Dan Sugalski - ‎The State of Parrot‎ (45 min, ) [Parrot]
11:55 Ann Barcomb (‎kudra‎) - ‎Why you need a degree to program Perl‎ (10 min, ) [War]
12:05
12:10 Sam Vilain (‎mugwump‎) - ‎Perl Object-Oriented Persistence with Tangram and UML‎ (20 min, ) [Databases] Jo Walsh - ‎The Porn0graph: a Semantic Web Storytelling Engine in Perl‎ (20 min, ) [XML]
12:30 ‎Lunch‎ (50 min)
13:20 Wolfgang Laun - ‎Binary Messages‎ (40 min, ) [Methodology] Elaine Ashton (‎aevil‎) - ‎The Comprehensive Perl Archive Network (CPAN)‎ (40 min, ) [CPAN] Mark Fowler (‎Trelane‎) - ‎The Complete 2002 Perl Advent Calendar (abridged) ‎ (40 min, ) [War]
14:00
14:05 Chris Prather (‎perigrin‎) - ‎SoqL & the Store‎ (45 min, ) [Databases] Arthur Bergman (‎sky‎) - ‎Ponie: Perl on New Internal Engine.‎ (20 min, ) [Parrot] Paul Johnson (‎pjcj‎) - ‎Gedcom.pm - Manipulating Genealogical Information‎ (20 min, ) [War]
14:25
14:30 Mark Overmeer (‎markov‎) - ‎Object Oriented Documentation: Extending Pod to generate HTML‎ (20 min, ) [XML] Greg McCarroll (‎Greg‎) - ‎Why I am not giving a talk this year.‎ (20 min, ) [War]
14:50 ‎Coffee break‎ (30 min)
15:20 Mark Jason Dominus - ‎Lightning talks‎ (100 min, ) [Special]
17:00 Greg McCarroll (‎Greg‎) - ‎Auction‎ (60 min, ) [Special]
18:00 ‎Closing speech‎ (15 min)
18:15
18:30 ‎Cleanup‎ (60 min)
19:30
20:00 ‎Organisers dinner‎ (180 min)
23:00

Template talk/schedule last modified at 01:59:25 03-Apr-2007
All content copyright © 2003 Yet Another Society, Inc.
for any question about this site or YAPC::EU 2003, mail to <yapc-help@mongueurs.net>.
XHTML and CSS validation.